marți, 20 octombrie 2009

Friptura de vita cu broccolii


Ingrediente:
500 g carne de vita, 1 broccolii mic, 1 pahar vin rosu, rosmarin, 2 foi dafin, sare,piper,2 lingurite pasta de rosii, ulei pt prajit
Mod de preparare:
Se taie carnea bucati, se spala bine si se pune la macerat intr-un vas de plastic in care ai amestecat vinul cu rosmarinul,dafinul ,putina sare si piper. Se lasa in acest lichid sa stea 2 ore, timp in care pui broccolii la fiert. Il speli ,il desfaci in bucati si il pui in apa clocotita in care ai adaugat si sare si lasi sa fiarba 10-15 minute. Dupa ce au trecut 2 ore scoti carnea si o pui la prajit intr-un pic de ulei incit carnea sa se rumeneasca pe toate partile.Apoi adaugi lichidul in care a stat la macerat, 1/2 cana de apa, 2 lingurite pasta de rosii si lasi la fiert 40 de minute.(mai adaugi apa daca e nevoie sa nu scada si sa se arda).Se aseaza in farfurii ca in poza de mai sus, si se serveste calda.

1 comentarii:

Simi spunea...

Am sa incerc aceasta reteta, pare super delicioasa si tocmai ma gandeam sa gatesc ceva cu brocoli.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 STIL DE VIATA | by TNB