miercuri, 23 februarie 2011

Femeia perfecta


Oare cum arata femeia perfecta? Mda...depinde cine intreaba, asta pentru ca daca ii intrebati pe barbati cu siguranta ca ar raspunde ca EA ar fi bruneta , cu forme bine definite ,cu siguranta ca stiti la ce ma refer si daca ea mai e si desteapta, buna gospodina , mama iubitoare si ...devreme acasa, este "cea mai cea" femeie de pe planeta.
Cu toate acestea , pentru femei lucrurile sunt mai "altfel": ele spun ca barbatii prefera blondele! Cu toate ca bancuri si glume s-au tot spus si se spun despre ele, barbatii mereu sunt vazuti intorcand capul dupa ...blonde. Surprinzator este ca francezii au facut un studiu printre barbati si ia ghiciti ce prefera ei!
In proportie de 56%, francezii prefera brunetele deoarece spun ei ca femeile cu parul negru sunt mai focoase. Ce or avea cu blondele din moment ce numai 28% din ei le prefera ,iar restul de 16% prefera roscatele. Daca e sa ne luam dupa acest procentaj ar insemna ca barbatii considera roscatele ca fiind lipsite de sex appeal. No way! asta ar insemna ca ele practic ar fi aproape invizibile! Deci inca odata, daca mai era nevoie sa spun, gusturile in materie de femei sunt foarte diversificate, iar daca ma gandesc mai bine, orice femeie poate fi atat blonda cat si bruneta sau roscata. Cum??? Ei, asta-i buna....o stiti pe aia cu lupu-si schimba parul???



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 STIL DE VIATA | by TNB